PSH Produkter

PSH är ett spanskt märke som ingår i Fontenas SL business group. Fontenas SL har över 50 års erfarenhet av tillverkning av frisörprodukter. Tack vare detta säkerställs kvalitén på PSH's djurprodukter enligt lagstiftningen för produkter inom frisörprodukter använda på människor. PSH uppfyller också EU's krav och betraktas som ett kvalitetsmärke inom EU. Märket skapades 2010 för att underlätta arbete för yrkesverksamma inom området djurvård och sällskapsdjur. Tanken är att med ett brett sortiment kvalitetsprodukter försöka täcka alla de behov som kan uppstå för att ge fantastisk vård ditt husdjur.Sedan starten har märket växt otroligt mycket och spridits från Spanien till många olika länder och kontinenter.

Alla PSH's schampon erbjuder:

- Hög mängd aktiva ingredienser (mellan 50% - 60%).
- Hypoallergen fruktparfym doft
- Baseras på mjuka tensioaktiva baser från kokosnötextrakt, vilka är icke aggressiva mot pälsen eller huden. Det hjälper även att behålla mjuka händer vid professionellt dagligt användande.
- Små mängder natriumklorid i jämförelse med andra djurschampon
- Krämig konsistent, lätt att späda
- Konserveringsmedel som är godkända av EEG (Europeiska Ekonomiska Gemenskapen) för mänsklig konsumtion med låg benägenhet till irritation och allergiska reaktioner.
- Produkterna kan lätt kombineras och mixas för att förstärka olika egenskaper


År 2015 upptäckte jag, Pernilla Tjern, PSH's sortiment och började använda det på mina egna hundar och kundhundar. Resultatet var fantastiskt. Tack vare det breda sortimentet produkter kan jag tillföra varje päls vad den behöver. Produkterna är behagliga att arbeta med även vid dagligt användande och mina händer är nu inte längre torra och fnasiga av konstant badande. Vid första föningen reducerade jag torktiden med 20 minuter på min egna powder puff tik, vilket var ett WOW moment. Sedan dess har jag insett hur mycket tid jag tjänar vid föningen även i salongen. Det är ett stort plus både för mig som hundfrisör men även för hunden som kan tycka att ljudet av fönen är lite jobbigt samt för pälsen som slipper utsättas för onödigt lång värmepåverkan.
 
Alla PSH's produkter har samtliga innehåll inkluderat på flaskan, du kan alltid läsa vad det är du stoppar i pälsen vilket är jättebra om du som jag är intresserad av vad du badar pälsen i. Mer om innehållsförteckning kan du läsa HÄR.


Serien innehåller ett gäng produkter som tvättar riktigt rent. Det viktigaste är att pälsen är ren, då kan du få en vacker päls och göra en fin klipping. Dessutom sliter det mindre på saxar och andra verktyg.

Oavsett du har ett sällskapsdjur eller en utställningsstjärna erbjuder PSH serien något för alla. Från bra, ekonomiska basschampon och balsam till mer specifika effektprodukter för att förstärka den unika pälsens egenskaper. Ögon, öron och tassvårds produkter finns också. Utredningssprayer, antistatspray, pälsserum, veterinärschampo, ohyreschampo..you name it...they got it. Det är troligen den mest kompletta pälsvårdsserien på marknaden idag, anpassad både mot privatpersoner, professionella användare samt utställningspälsar.

Badinstruktioner finns med på alla flaskor, men våga testa dig fram. Ibland kan pälsen kräva mer eller mindre spädning på schampot. Och tveka inte att höra av er vid frågor, jag har testat alla produkter inom serien på många olika pälsar. Tillsammans skall vi nog kunna komma fram till en bra lösning för just din päls.

Idag har jag redan ett gäng nöjda användare som regelbundet ställer ut sina hundar och kräver tiptop kvalité som testat produkterna under några månaders tid. Terriers, Chinese Crested Hairless och Powder Puff, Xolo, Löwchen, pudel m.fl är några av raserna. 

Titta gärna i  PSH's onlinekatalogen och läs mer om produkterna. Jag har oftast de flesta produkterna hemma. Saknar du något år det bra att höra av sig.


Tveka inte att höra av dig vid frågor om produkterna.

MVH

Pernilla Tjern

www.hundsalongfiness.com
Tel: +46 709 30 87 65
Mail: Hundsalongfiness@hotmail.com