top of page

Tjänster & Prislista

PRISER f.r.o.m MARS 2023

BOKNING

Genom att boka en tid godkänner du vår policy. Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid. Har du glömt att avboka debiteras halva kostnaden av ditt besök. Kommer du mer än 15 minuter sent debiteras en avgift om 300:- och vi kan komma att behöva avboka ditt besök. Vi tar endast emot förbokade besök. Salongen delar lokal med ett hunddagis, hundarna på dagis önskar lugn och ro. KNACKA inte på dörren utan ring vid din bokade tid så kommer vi ut. Vi kan inte ta emot hundar före bokad tid och du måste hämta din hund senast 20 minuter efter att din hund är klar/avtalad tid annars tas en avgift för drop-in dagis ut om 300:-. 

BOKA via sms/samtal 0709 308765 eller MAIL . Oftast har jag svårt att ta samtal när jag står med en hund på bordet eller i badet, jag vill ge dem all min uppmärksamhet för en trygg och trevlig vistelse. Lämna då gärna sms med nummer så ringer jag upp/svarar via sms. Bokning via telefon mellan kl. 9.00 och 17.00 vardagar OBS ej helger!

Vid mycket tovor eller hund som är ovan vid hanteringen tillkommer 250:- /per kvart för extraarbete.

Kloklippning 150:-

Tassfrisering (klippning mellan trampdynor) + klor: 280:-

Analsäckstömning 125:-

På hundsalongen kan du betala med Swish eller Kontanter. Vi erbjuder inte faktura som betalningsmetod.

Priserna i denna lista är cirkapriser. Variationer kan förekomma och beror då på t ex hundens uppförande, vilket skick hunden lämnas i, önskemål om frisyr samt pälskvalté. Första besöket tar oftast lite längre tid då hunden och jag är nya för varandra. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Priserna avser genomborstad och tovfri hund! Timpriset ligger på 600:-/timme för klippning och 650:-/timme för trimning.


FÖR VALPAR
Första besöket bokas 1 - 1,5h där jag och valpen fokuserar på mysig hantering för att vänja sig vid pälsvården. Det här är en procedur utifrån valpens förutsättningar och en bra första början för hundfrisörbesöken. Det handlar om grundläggande hantering vid bad, fön, klipp/trim och kloklipp. Ibland blir det en klar frisyr redan första besöket och ibland badar vi bara . 600:- per påbörjad timme.

Rabatt
Bokar du ditt nästa besök i samband med besök dock max 12 veckor framåt erhåller du 10% rabatt på nästa besök.OBS! Alla priser är ca priser och kan variera. Detta är ett snittpris baserat på tovfria, normalpälsade hundar.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

 

Uppdaterad: 2022-07-08

 

 

 

 

bottom of page